Emre Karayel
Doğum tarihi : 18 ekim 1972
Doğum yeri : Osmaniye kadirli
mesleği : oyuncu
Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü bitirmiştir. Yakın zamanda 1 kadın 1 erkekte rol almıştır. şu anda ise star tv de bul bakalım adlı yarışma programını sunmaktadır.

Rol aldığı tiyatro oyunları

* Testosteron(oyun)
* Jeanne D’arc’ın Öteki Ölümü
* Othello
* Ghetto (oyun)
* Azizname

Filmografisi
* Başka Dilde Aşk (2009)
* 1 Kadın 1 Erkek (2008)
* Kurtlar Vadisi Pusu (2008)
* Tutsak (2007)
* Zincirbozan (2007)
* Polis (film) (2006)
* Körfez Ateşi (2005)
* Kırık Kalpler Durağı (2005)
* Gümüş (2005)
* Sayın Bakanım (2004)
* Ablam Böyle İstedi (2004)
* Fişgittin Bey (2003)
* Bir İstanbul Masalı (2003)
* Kuzenlerim (2002)
* Bizim Evin Halleri (2002)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir