Selen Seyven Katırcıoğlu (d. 2 Nisan, 1986; Ankara, Türkiye) Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu.

Seyven’in babasi Türk, annesi ise Özbek asıllıdır. Ankara Yahya Kemal Beyatlı Lisesi mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nü okudu. Selen Seyven Genco dizisiyle büyük başarı ve ün kazandı.
Filmografi

* Büyük Buluşma (2004)
* Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? (2005)
* Aşka Sürgün (2005) … Asya rolünde
* Janjan (2006) … Güzel Alaz rolünde
* Genco (2007) … Pınar rolünde
* Doludizgin Yıllar (2008) … Gülşen rolünde
* Kapalıçarşı (2010) … Yasemin rolünde
* Abimm (2009) … Melek rolünde
* Doktorlar (2010) … Arzu Altındağ rolünde
* Leyla ile Mecnun (2011)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>