20 Mart 1983 yılında İstanbulda doğmuştur. Asıl mesleği oyunculuktur ve 1999 yılında Miss Globe (Kainat Güzeli) Yarışmasında Türkiye birincisi ve dünya 3.sü olarak hafızalarda yer edinmiştir. Kariyerinin bu zamanına kadar birçok filmde oynamıştır. Ancak bu zamana kadar gelen en büyük halk kitlesini “Adanalı” adlı dizi sayesinde kazanmıştır. Acı Hayat dizisinde de birçok kişi tarafından beğenilse de bu film uzun zaman önce çekilmiş olduğundan halk tarafından pek tanınmamaktaydı. Bu sene TV’ye yeni başlayan “Huzur Sokağı” adlı dizide rol almaktadır. “Feyza” adlı karakteri canlandırmaktadır.

Filmografisi
• Huzur Sokağı (2012) – Feyza
• Patlak Sokaklar (Film) (2012)
• Şüphe (2011) – İpek
• Adanalı (2008-2010) – İdil
• Gazi (2008) – Tuna
• Dur Yolcu (2008) – Ayşe
• Kadın (2007) – Yeşim
• Şaşkın (2005) – Pelin
• Acı Hayat (2005-2007) – Nermin
• Sular Durulmuyor (2004)
• Lise Defteri (2003-2004) – Güney Doğru
• Abdülhamit Düşerken (2002) – Ayşe Sultan
• Koçum Benim (2002) – Eylül
• 90-60-90 (2001) – Burcu

1 Yorum

  1. ben selin’in en en en en en buyuk hayraniyim ve iran da ya$iyorum selin seni dunyalar kadar seviyorum!!!!!!!!!!!!Bi Bilasan!!!!!!

    Reply

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir